01840 KLAUKKALA

Uudenmaan Välityspalvelu

Me välitämme asunnostasi. Soita meille!

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Uudenmaan Välityspalvelu Oy LKV

01840 KLAUKKALA

Y-tunnus: 2161383-4
Puh: +358400459213

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Uudenmaan Välityspalvelu Oy LKV:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

LAKIASIAT

- käytännön kokemuksella
Lakiasiaintoimisto Pulkkanen Oy
Kiikkaistenkuja 19
01840 Klaukkala
OTL, AL Petri Pulkkanen
gsm 050 317 2344
petri.pulkkanen@lakipulkkanen.fi

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa

Kokenut kiinteistönvälittäjä Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla

Kun valitset kiinteistönvälittäjää joko myynti- tai vuokraustoimeksiantoon, kannattaa valita kokenut ja luotettava yhteistyökumppani. Uudenmaan Välityspalvelu Oy LKV tarjoaa asiantuntevaa palvelua kaikissa asunnon välitykseen liittyvissä asioissa. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä ja muualla Uudenmaan seudulla.

Tutustu kohteisiimme

Yksilöllistä kiinteistönvälitystä

Meillä asioit aina saman kiinteistönvälittäjän kanssa, eikä kotiasi esittele aina eri välittäjä. Tämän ansiosta saat aina sujuvaa ja henkilökohtaista palvelua.

Välityspalkkion maksat vain, kun asuntosi on myyty. Asuntosi arvioidaan aina suhteessa samalla alueella jo myytyihin asuntoihin, minkä ansiosta asuntosi myyntiaika lyhenee. Emme kalastele toimeksiantoja lupaamalla liikaa. Olemme aina yhteydessä heti esittelyn jälkeen.

Pyydä ilmainen arviointikäynti

Palveluumme kuuluu maksuton arviointikäynti myyntikohteille. Täytä arviointilomake etukäteen kotisivuillamme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Yrityksemme kuuluu korkeaan luottoluokkaan, mikä kertoo luotettavasta ja menestyksekkäästä yritystoiminnasta. Painotamme korkeaa asiakastyytyväisyyttä, joten meille palautteesi on tärkeä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Uudenmaan Välityspalvelu Oy LKV

01840 KLAUKKALA

0400 459 213

info@valityspalvelu.fi