01840 KLAUKKALA

Uudenmaan Välityspalvelu

Mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä?

Alla olevat arviot on kirjoitettu Fonectan ylläpitämälle Osuma.fi palveluun, joka on nyt tosin lopettanut toimintansa. 

Arvioijat ovat antaneet välitysliikkeelle pisteitä saamastaan palvelusta arvosanoin 1-10 ja kaikkien 28 arvion keskiarvo on 9,7.

2015

12.3.

Matkatessani asuntoa katsomaan autoni kanssa tuli ongelmia. Välittäjä tarjoutui antamaan minulle kyydin. Näyttö meni hyvin ja sain sen ihanan paritalo asunnon, josta haaveilinkin. Autoni ei vieläkään käynnistynyt. Välittäjä tuumasi voivansa antaa minulle virtaa. Olen todella kiitollinen hänen avustaan ja palvelualttiudestaan. Suosittelen Uudenmaan välityspalvelua ihan jokaiselle ! (:

25.5.

Ostimme tämän välitysliikkeen kautta kerrostaloasunnon pari vuotta sitten. Kaikki sujui hienosti. Muutimme sitten opiskelun takia muualle ja vuokrasimme asunnon itse kahden vuoden vuokrasopimuksella. Eka vuoden jälkeen vuokrat alkoivat viivästyä ja lopulta niitä ei tullut enää. Käännyimme tämän välitysliikkeen puoleen ja aloimme heti saamaan apua. Välittäjä auttoi laittamaan käräjäoikeuteen vuokrasopimuksen purun ja häädön. Samalla annoimme toimeksiannon hakea uudet vuokralaiset. Hyvät vuokralaiset löytyivät ja aloimme saamaan myös ulosoton kautta edellisiltä vuokralaisilta saamisiamme.\nTämä on ehdottomasti reiluin ja paras välityspalvelu. Suosittelemme lämpimästi kaikille!

2014

13.3.

Nopea ja sujuva yhteydenpito, ja kaikki toimi mallikkaasti.

13.3.

Helppoa ja nopeaa toimintaan, ystävällistä ja luotettavaa palvelua. Välittäjän perään ei tarvinnut soitella vaan hän oli aina itse yhteydessä ja vaikutti erittäin kokeneelta.Olen erittäin tyytyväinen asuntooni.

19.3.

Yhteistyö välittäjän kanssa on alkanut jo 90-luvulla. Olemme ostaneet hänen välittämänään muutaman sijoitusasunnon Nurmijärveltä ja hän on hankkinut niihin vuokralaiset. Tänä aikana ei ole ollut vuokrauksessa tyhjiä kuukausia, vuokralaiset ovat löytyneet nopeasti. \nKun joskus vuokralaisen taloudellinen tilanne on muuttunut esim. työttömyyden takia ja vuokrat ovat alkaneet jäädä rästiin, välittäjä on auttanut vuokrasopimuksen purkamisessa ja häätöprosessissa.\nVälittäjä on myös myynyt Klaukkalassa omistamamme tontin ja myyntityökin on sujunut moitteettomasti.\nSuosittelemme!

Sivun alkuun

20.3.

Kymmenien vuosien yhteistyö on toiminut hyvin niin ostettaessa, myytäessä kuin vuokrattaessa. Kohteina kesälomapaikka, omakotitontit, kerrostalohuoneistot sekä vuokrattaessa kerros- ja omakotitaloja. Luotettava välittäjä.

20.3.

Varmaa, nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Yhteistyö jatkunut vuodesta 1999 lähtien ja jatkuu tulevaisuudessakintarvittaessa.

21.3.

Tarvitsin vuokravälitys palveluita asuntojemme vuokraamiseen Rajamäellä, yritys löysi vuokralaiset . Ja olemme olemme saaneet kiitosta taloyhtiöön sopivista vuokralaisista. Vuorat ovat tulleet ajallaan tilille. Suosittelen.

23.3.

Pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani. Voin suositella.

Sivun alkuun

25.3.

Yhteistyömme on alkanut jo vuonna 1995. Kiinteistönvälittäjä on välittänyt vuokralaiset kymmeniin vuokra-asuntoihimme vuosien aikana. Hän on myös myynyt useita kohteita, ja olemme suositelleet häntä myös ystävillemme. Aina saa tietoa ja luotettavaa palvelua. Myös ongelmatilanteissa olemme voineet kääntyä hänen puoleensa luottamuksella.

28.3.

osaava ja avulias; vuokraustoimeksiantoja sekä myytyjä kohteita Helsingissä ja Vantaalla voin suositella

31.3.

Välittäjä välitti Espoon Olarissa sijaitsevan vuokra-asuntomme tyylikkäästi ja saimme hyvän vuokralaisen nopeasti. Kiitokset siitä!

1.4.

LOISTAVAA PALVELUA\nVälittäjä on hoitanut tosi hyvin vuokralaisvälitykset.Esim.tämän vuoden alussa,ollessamme Espanjassa talven,Hyrylän asunnon vuokralainen ilmoitti irtisanoutumisesta.\nLähetimme välittäjälle sähköpostin asiasta,jonka jälkeen hän etsi nopeasti uuden vuokralaisen ja hoiteli asunnon tarkistuksen Hyrylässä sekä vuokratakuun palautuksen yms.\n"avaimet käteen".\nLuotettavaa ja tarkkaa toimintaa.Hinta kohdallaan.

Sivun alkuun

9.4.

Yhteistyömme on ollut pitkäaikaista sekä vuokraustoiminnan, että myynnin osalta.

10.4.

Pitkä yhteistyö vuokraus -ja välityspalvelussa. Yritys tekee sen mitä lupaa. Myös vanhempani on käyttänyt usein yrityksen palveluita.

11.4.

Sitoutuminen tehtävään ja palvelu ovat asioidessani olleet erinomaisia (asunnonmyynti (yksi toimeksianto), uuden vuokralaisen etsiminen (kaksi toimeksiantoa) ja vuokrasopimuksen päivittäminen (yksi toimeksianto). Luotettava ja nopea toiminta. Suosittelen. Myös jatkossa käytän yrityksen palveluita.

16.4.

Erittäin asiantunteva ja luotettava välittäjä, joka hoitanut kiinteistön ja tonttien myymistä sekä vuokralaisvälitystä. Suosittelen tutuille aina! Pitkäaikainen yhteistyökumppani myös suvussani.

16.4.

Välityspalvelun kautta löysimme sopivan ostajan omakotitalollemme parissa viikossa ja lisäksi olemme löytäneet nopeasti hyvän vuokralaisen kaksioomme jo neljä kertaa viimeisen kymmenen vuoden sisällä. Vuokralaisten taustat on hyvin selvitetty ja maksuhäiriötä ei ole ollut. Vaihtuvuus vain on kova koska nuoret vaihtavat isompaan / omaan asuntoon.

Sivun alkuun

25.4.

Uudenmaan Välityspalvelu on nimensä veroinen yritys. Entisen vuokralaisemme irtisanouduttua, otin netin kautta yhteyttä yritykseen ja meitä todella onnisti. Saimme asiantuntevaa, nopeaa ja ystävällistä palvelua. Asumme toisella paikkakunnalla, mutta asiat hoituivat puhelimitse ja postitse. Suosittelen!

26.4.

Uudenmaan välityspalvelun kautta ostimme asunnon. Kaikki sujui hyvin ja sovitun mukaisesti.

Sivun alkuun

29.4.

Vuosien yhteistyö myynti- sekä vuokrauspalvelussa on toiminut\nloistavasti. Ystävällistä ja luotettavaa palvelua.\nTulemme jatkossakin käyttämään tätä yritystä.

6.5.

Toiminta on ollut sujuvaa niin myytävissä kuin vuokrattavissa asunnoissa.

8.5.

Yhteistyö Uudenmaan Välityspalvelun kanssa on kestänyt jo useita vuosia, asun noin 300km:n päässä vuokrattavista kohteista, joten yhteydenotot tapahtuvat lähinnä puhelimella. Toimeksiannot ovat koskeneet osakehuoneiston ja kiinteistön vuokrausta, sekä tonttien myyntiä, kaikki on sujunut nopeasti ja joustavasti. Olen erittäin tyytyväinen yrityksen toimintaan, hinta-laatusuhdekin on kohdallaan. "Kahta en vaihda, toinen on Uudenmaan Välityspalvelu ja toinen on .... ???". Voin suositella lämpimästi kaikille. Tämä nyt tuntuu lähes mainokselta, mutta näin se vain on!

4.6.

Usean vuoden ja useamman toimeksiannon kokemuksella voin sanoa, että aina kaikki on toiminnut loistavasti.Itse asun  muualla enkä pääse asiota hoitamaan ,mutta olen voinnu täysin luottaa kaiken sujuvan ilman läsnäoloani.Ja en ole joutunut pettymään.Paperit tulevat postissa ja vaativat vain allekirjoitukseni.Vuoralaiset ovat onnistuneet.Ammattitaito on kohdallaan.  :)

8.6.

Välittäjän kanssa oli helppo asioida. Hän hoiti tehtävänsä ystävällisesti ja rauhallisesti. Hän otti yhteyttä jopa lomalla ollessaan. Sain valita minulle sopivan näyttöajan. Eli, suosittelen muillekin.

Sivun alkuun

15.6.

Uudenmaan välityspalvelu on hankkinut minulle jo vuosien ajan vuokralaiset Nurmijärvellä olevaan yksiöön ja mummonmökkiin. Palvelu on ollut sujuvaa ja hyvät vuokralaiset on saatu nopeasti.

15.6.

Sujuvaa toimintaa! Asioiminen välittäjän kanssa sujui asiallisesti ja hän piti minut hyvin ajantasalla. Hän tiedotti asioista ajoissa ja otti minuun yhteyttä aina oma-aloitteisesti. Ensiasuntoon muuttaminen ei tuntunutkaan niin hankalalta kuin olin aluksi luullut, sillä kaikki sujui ongelmitta aina ensiesittelystä avaintenluovutukseen.

9.9.

Kokemukseni yksityishenkilönä ja edustamani kiinteistöyhtiön kautta on ollut tästä välittäjästä hyvin myönteinen. Sovitusta on pidetty kiinni ja selvittämistä edellyttäneet asiat on nopeasti saatu selvitettyä.\n\nKoska edustamani kiinteistöyhtiön tekemä toimeksianto on hiukan tavallisuudesta poikkeava ja erikoisempi laatuaan, on ollut miellyttävää todeta, että on tekemisissä ammattitaitoisen ja asiaan paneutuvan firman kanssa. Tarvittavaa innovatiivisuutta ja joustokykyä on löytynyt silloin, kun sitä on nimenomaan tarvittu.\n\nUskallan suositella tätä välittäjää muillekin.

Sivun alkuun