Lakiapua pääkaupunkiseudulla

Lakiasiaintoimisto Pulkkanen Oy tarjoaa lakiapua yksityishenkilöiden perhe- ja perintöoikeudellisiin asioihin pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Toimisto sijaitsee Klaukkalassa osoitteessa Kiikkaistenkuja 19, 01800 Klaukkala.

Meillä on vankka ja laaja kokemus juridisesta kentästä nimenomaan yksityishenkilöiden asioiden hoidon näkökulmasta. Meillä on laaja ja vahva käytännön kokemus yksityishenkilöiden neuvonannosta eri oikeuden alojen haasteissa, mutta yksittäisiä referenssejä emme voi ilmoittaa erittäin luottamuksellisen asiakassuhteemme johdosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kuuntelemme asiakastamme tarkasti voidaksemme tarjota tehokkaan ja yksilöllisen palvelun hänen tarpeisiinsa vastaten. Otathan rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää Sinun asiastasi!

Auktorisoitu lakiasiaintoimisto

Noudatamme auktorisoituina lakimiehinä oikeudenkäyntiasioissa samoja eettisiä sääntöjä kuin Asianajajaliiton asianajajat, mitä valvoo Asianajajaliiton yhteydessä toimiva valvontalautakunta ja oikeudenkäyntiavustajalautakunta.

Hinnasto

Asianne kartoitusta koskeva alkuneuvottelu 15 min puhelimitse on maksuton.

Palkkiomme perustuu lähtökohtaisesti toimeksiantoon käytettyyn tehokkaaseen aikaan, ellei muuta ole sovittu. Tuntihintaveloitus on 225 euroa (sis. alv.).

Mikäli Sinulla on ns. oikeusturvavakuutus, se yleensä kattaa riita-asioissa asianosais- ja oikeudenkäyntikuluja omavastuuosuutta lukuun ottamatta. Usein kotivakuutukset sisältävät oikeusturvavakuutuksen, joten Sinun kannattaa tarkistaa kotivakuutuksesi kattavuus. 

Lisäksi tuomioistuinasioissa on mahdollista saada julkisin varoin rahoitettua oikeusapua, joka voi korvata joko kokonaan tai osittain Sinun oikeudenkäyntikulujasi. Oikeusavun tuntihintaveloitus on 136,40 euroa (sis. alv.).

Kysy - Me vastaamme!

Reijo Kostiainen

Uudenmaan Välityspalvelu Oy LKV
Reijo Kostilainen
Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh. 0400 459 213

Ota yhteyttä lakiasioissa!

Petri Pulkkanen

Petri Pulkkanen
Puh. 050 317 2344
oikeustieteen lisensiaatti, auktorisoitu lakimies
petri.pulkkanen@lakipulkkanen.fi

Yhteystiedot
Lakiasiaintoimisto Pulkkanen Oy
Y-tunnus 2516159-9
lakipulkkanen.fi

Auktorisoidut Lakimiehet ry

Kerro meistä kavereillesi