01840 KLAUKKALA

Uudenmaan Välityspalvelu

Ota yhteyttä lakiasioissa!

Petri Pulkkanen

Petri Pulkkanen
Puh. 050 317 2344
oikeustieteen lisensiaatti, auktorisoitu lakimies
petri.pulkkanen@lakipulkkanen.fi

Yhteystiedot
Lakiasiaintoimisto Pulkkanen Oy
Y-tunnus 2516159-9
lakipulkkanen.fi

Auktorisoidut Lakimiehet ry

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Uudenmaan Välityspalvelu Oy LKV

01840 KLAUKKALA

Y-tunnus: 2161383-4
Puh: +358400459213

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Uudenmaan Välityspalvelu Oy LKV:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Lakiapua pääkaupunkiseudulla

Lakiasiaintoimisto Pulkkanen Oy tarjoaa lakiapua yksityishenkilöiden perhe- ja perintöoikeudellisiin asioihin pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Toimisto sijaitsee Klaukkalassa osoitteessa Kiikkaistenkuja 19, 01800 Klaukkala.

Meillä on vankka ja laaja kokemus juridisesta kentästä nimenomaan yksityishenkilöiden asioiden hoidon näkökulmasta. Meillä on laaja ja vahva käytännön kokemus yksityishenkilöiden neuvonannosta eri oikeuden alojen haasteissa, mutta yksittäisiä referenssejä emme voi ilmoittaa erittäin luottamuksellisen asiakassuhteemme johdosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kuuntelemme asiakastamme tarkasti voidaksemme tarjota tehokkaan ja yksilöllisen palvelun hänen tarpeisiinsa vastaten. Otathan rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää Sinun asiastasi!

Auktorisoitu lakiasiaintoimisto

Noudatamme auktorisoituina lakimiehinä oikeudenkäyntiasioissa samoja eettisiä sääntöjä kuin Asianajajaliiton asianajajat, mitä valvoo Asianajajaliiton yhteydessä toimiva valvontalautakunta ja oikeudenkäyntiavustajalautakunta.

Hinnasto

Asianne kartoitusta koskeva alkuneuvottelu 15 min puhelimitse on maksuton.

Palkkiomme perustuu lähtökohtaisesti toimeksiantoon käytettyyn tehokkaaseen aikaan, ellei muuta ole sovittu. Tuntihintaveloitus on 225 euroa (sis. alv.).

Mikäli Sinulla on ns. oikeusturvavakuutus, se yleensä kattaa riita-asioissa asianosais- ja oikeudenkäyntikuluja omavastuuosuutta lukuun ottamatta. Usein kotivakuutukset sisältävät oikeusturvavakuutuksen, joten Sinun kannattaa tarkistaa kotivakuutuksesi kattavuus. 

Lisäksi tuomioistuinasioissa on mahdollista saada julkisin varoin rahoitettua oikeusapua, joka voi korvata joko kokonaan tai osittain Sinun oikeudenkäyntikulujasi. Oikeusavun tuntihintaveloitus on 136,40 euroa (sis. alv.).