01840 KLAUKKALA

Uudenmaan Välityspalvelu

Kysy - Me vastaamme!

Uudenmaan Välityspalvelu Oy LKV Reijo Kostilainen Kiinteistönvälittäjä LKV Puh. 0400 459 213

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Uudenmaan Välityspalvelu Oy LKV

01840 KLAUKKALA

Y-tunnus: 2161383-4
Puh: +358400459213

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Uudenmaan Välityspalvelu Oy LKV:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Kiinteistönvälityksen välityspalkkio

Välityspalkkiomme on 3,05 % huoneiston velattomasta hinnasta ja kiinteistöt 3,3 % tai sopimuksen mukaan. Minimipalkkio on 2 500 € (sis. alv).

Räätälöimme palkkion kohteen mukaan. Pyydä sitoumuksetta hinta-arvio asunnostasi arviointilomakkeella! Tarjoamme asiakkaillemme maksuttoman arviointikäynnin myyntikohteille.

Ilmainen arvio myyntikohteille

Asiointi kanssamme on sujuvaa ja luotettavaa joka tilanteessa. Meillä maksat vain toteutuneesta kaupasta. Sen vuoksi emme peri asiakkailtamme välityspalkkiota, ellei myynti jostain syystä toteudu.

Olemme yhteydessä asiakkaisiimme heti esittelyjen jälkeen ja pidämme heidät jatkuvasti ajan tasalla.

Hyvä välitystapa

Olemme sitoutuneet noudattamaan ohjetta hyvästä välitystavasta. Myytävän kohteen laadukkaat kuvat löytyvät Oikotie.fi palvelussa. Välittäjällämme on kiinteistönvälityksen lisäksi vakuutus- ja valokuva-alan kokemusta.

Mottomme on: ”Välittäjän tulee tietää alasta enemmän kuin asiakas, siksi koulutamme itseämme koko ajan”.

Kohteen hinnoittelu perustuu alueen toteutuneisiin kauppoihin.

Meillä asioit aina saman välittäjän kanssa, joten kotiasi ei esittele eri välittäjä. Korkea asiakastyytyväisyys on toimintamme lähtökohta, joten meille palautteenne on ensiarvoisen tärkeää.

Yksilöllisesti palveleva kiinteistönvälittäjä

Reijo Kostilainen

Kiinteistönvälittäjä LKV Reijo Kostilainen on toiminut välittäjänä vuodesta 1994 alkaen. Hän on asunut omakotitalossa vuodesta 1985 asti, ja hän tuntee omakotitalon kauppaan liittyvät erikoispiirteet. Samoin tonttikauppa on hänelle tuttua.

Ota yhteyttä  ja kysy lisää!

Puh. 0400 459 213
reijo.kostilainen@valityspalvelu.fi